Categorieën
verzorging

Wimper extensions

Wimperextensions

Wimper extensions worden op uw eigen wimpers aangebracht om elke gewenste wimper look te creëren. Het proces duurt twee tot acht uur om aan te brengen, afhankelijk van de hoeveelheid extensions die u wilt aanbrengen. Ze klonteren ongeveer twee weken, u bent in staat om te zwemmen, slapen, huilen en lachen prima. Echter, honger, dorst, en natuurkunde zijn niet de enige redenen voor de wens van wimper extensies. Sommige vrouwen lijden aan haaruitval over hun oogleden en wimpers. Ze voelen zich vies, onverzekerd en “nep”. Ze hebben volle, lange en glamoureuze wimpers nodig om hun gezichtsuitdrukking te verbeteren. En als klap op de vuurpijl, moeten ze hun wimpers kunnen krullen.

Wimperextensions one by one van goede kwaliteit zijn een zeldzaamheid, soms onherstelbaar beschadigd of verloren. In zeldzame gevallen heeft zelfs het verwijderen van een complete extensie geen invloed op de schitterende uitstraling ervan. Wimperextensions staan erom bekend dat ze de neiging hebben om uit te vallen. Het alternatief voor het gebruik van wimperlijm of verdovende crèmes is om een goed opgeleide schoonheidsspecialist in te schakelen. Er zijn semi-permanente oplossingen verkrijgbaar bij schoonheidssalons en peptiden (op natuurlijke basis) bij gerenommeerde cosmeticafabrikanten. In overvolle cosmeticalijnen vindt u tal van wimperalternatieven, waarbij veilige, hoogwaardige materialen en zorgvuldige behandeling kunnen garanderen dat u de wimper krijgt die u verdient.

Of het nu altijd al deel uitmaakte van uw droom om glamoureuze wimpers te hebben, of dat het gewoon een ‘last minute’ ontsnapping uit de realiteit is, wimper extensions kunnen een wonderbaarlijke hypersweep zijn. Van het midden van je wimperlijn tot het puntje van je wang, extensions gaan nooit uit je make-up routine.

De beslissing om extensions aan uw wimpers toe te voegen is een zeer persoonlijke beslissing. Er zijn tal van wimper extensions opties om uit te kiezen, maar er zijn er geen die beter zijn dan die u maakt. U moet overwegen dat er vier categorieën voor wimper extensies. Er zijn semi-permanente die worden toegepast met een paar uitstapjes naar de salon, of misschien met het gebruik van een paar belangrijke producten zoals een wimper lijm. semi-permanente extensies kunnen duren van 2 tot 6 maanden. De conclusie over semi-permanente extensies is dat ze geweldig zijn als je in staat bent om de reizen veroorloven naar de salon. Als u graag ‘glam it up’ dan permanente extensies kan de weg te gaan.

Permanente extensions worden meestal gedaan door specialisten die duizenden wimpers in elke beschikbare tint naast elkaar planten. Daarna worden ze in uw bestaande natuurlijke wimpers “gelijmd”. Het kan heel ongemakkelijk zijn om deze procedure te laten doen en het kan een paar weken duren om ze passend te maken en te laten versmelten met uw bestaande set. Daarom is het belangrijk om naar een betrouwbare salon te gaan om ze te laten doen, en om het goed te laten doen. Mensen die omgaan met permanente extensies hebben een grondige kennis van de procedure en een goed begrip van de zorg die moet worden genomen met de toepassing. Bovendien hebben veel mensen prachtige resultaten gezien van hun extensies en zullen graag hun opmerkingen delen.

Met semi-permanente extensions zal de wimper drager om de 2 tot 4 weken terug moeten naar de salon voor top-up behandelingen. Het is daarom essentieel om naar een betrouwbare salon te gaan en dit te laten uitvoeren in een schone, comfortabele en veilige omgeving. Sommige wimper extensions zullen moeten worden vervangen wanneer ze de vervaldatum bereiken. Ook de meeste permanent gekrulde teennagels moeten ongeveer om de 3 maanden worden vervangen en een wimperpermanent is om de 6 maanden nodig om slijtage van de natuurlijke wimper tegen te gaan.

Lees meer:

Lash lift

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.