Categorieën
verzorging

Hoe vind je een nagelsalon?

nagelstudio

Als je nog nooit in een nagelstudio bent geweest, kun je je waarschijnlijk wel voorstellen hoe netjes en professioneel de omgeving is. Je zou waarschijnlijk denken dat de werkplekken enorm zijn en de ruimte gevuld met nagellak en kranten. Maar in werkelijkheid, is het waarschijnlijk een kleinere ruimte. Typisch, een nagelstudio heeft de neiging om alleen nagelverzorging diensten aan te bieden. Dus wat kun je verwachten als je in de wachtruimte bent voor je afspraak?

Nagelvijlen en nagelknippers zijn altijd essentieel voor een goede nagelgezondheid. Houd uw nagels kort en uw handen schoon en droog voor u vertrekt. In deze vijlen vind je allerlei soorten schuurmiddelen: polijstende schuurmiddelen, fijn polijstende schuurmiddelen, polijstende schuurmiddelen en kristalvijlen. polijstende vijlen helpen eventuele verkleuringen te verwijderen die uit een nagelriem zouden kunnen komen. Het fijnschurende schuurmiddel is er in vele variëteiten: mat en glanzend, polijsten, schuimen en textureren. Het beste is natuurlijk de schuimende soort, maar in de meeste salons mag je naar eigen goeddunken de texturerende soort gebruiken.

Stel, je laat je nagels doen en de nagelstyliste die de nagellak aanbrengt, voelt zich een beetje mager. Je besluit om te gaan voor een lathering, omdat dit alle kleine dingen verwijdert en zij gebruikt een polijstbuffer om de nagel een gladde, gepolijste look te geven. De procedure laat je nagel droog en broos achter. Vervolgens breng je een doorzichtige, nagelmoderne acryllaag aan over de natte nagellak en dek je hem af met doorzichtige nagellak. Je bent klaar om te gaan, maar eerst moet je je nagels uitharden.

Acryl bestaat uit een vloeibaar monomeer (ammoniumthioglycolaat) en een acrylpolymeer (acrylaten). Het is het monomeer (ammoniumthioglycolaat) dat ervoor zorgt dat de acrylvloeistof niet terug verandert in een vloeistof wanneer de uitharding voltooid is. Daarom hoeft u niet elke twee weken honderden euro’s uit te geven om een nieuwe coating aan te brengen. De uithardingsperiode is kort. U kunt acryl uitharden door het in of aceton of een verzachter (meer, slot in oplossing, enz.) oplossing te weken. Welke je ook gebruikt, nadat die oplossing 10 minuten op het nageloppervlak heeft gelegen en vervolgens weer een paar minuten heeft geweekt. Wat moet u doen? Azijn, citroenzuur, nagellakremover, acetonoplossing enzovoort. Azijn en citroenzuur zijn beide zuur. Ze verwijderen allebei de kleur en/of de geur van de acrylvloeistof. Azijn en citroenzuur worden beide in gelijke verhoudingen gemengd. Wat je ook doet, gebruik GEEN azijn of citroenzuuroplossingen op je nagels zonder een acetonoplossing. En alleen al omdat je azijn of citroenzuuroplossingen op je nagels hebt gebruikt en ze niet goed vond, bedenk dan dat aceton een bestanddeel is van die oplossingen die je op je nagel hebt aangebracht. Je had de acetonoplossing niet op je nagels moeten gebruiken. Bovendien kan het zijn dat je de nagelriem hebt beschadigd. De nagelriemlaag is belangrijk omdat ze het nagelbed beschermt tegen cosmetische producten en omdat ze de nagel zelf verkleurt. Als de nagelriemlaag beschadigd is, worden je nagels even broos als dat ze heel mooi zijn. Vergeet niet dat de meeste cosmetische producten acetonoplossingen zijn. Daarom moeten uw acrylnagels zo snel mogelijk worden verzorgd. Week je voeten gewoon in een kom met warm water, liefkozend genoemd naar je favoriete beroemdheid. Laat het warme water zijn werk doen. Je teennagels zouden moeten wegdrijven als een vis. Maak je er voorlopig geen zorgen over, want we moeten onze voeten in een meer comfortabele omgeving plaatsen. Maak een nieuwe kom water om je voeten in te baden, en laat ze 5 minuten weken in het schoonheidsbad. Terwijl u in het water zit, kunt u uw voeten en nagelriemen droogdeppen met een handdoek. Als je klaar bent met het water, kun je de handdoek en nagelriemlaag verwijderen en beginnen met het knippen van je vingernagels. Zorg ervoor dat je een aceton vrije nagelriem crème gebruikt om de schade te genezen. Als de schade is hersteld en je nagelriemen en nagels zijn genezen, kun je overgaan tot het knippen van je teennagels. Dit kan gedaan worden met een goede nagelknipper. Zodra de teennagels zijn geknipt, kunt u vervolgens de gehele teennagel lakken met een kleur die bij u past en de teennagel in vorm brengen. Dit kan worden gedaan met een laag OPI nagellak, of een kleur applicatie van uw keuze. Ten slotte kunt u beslissen of u wilt een kans met behulp van een nail art nagel decal toe te voegen aan uw fx of niet. Dit zal beslissen welk type

Lees meer:

Nagelsalon Houten 

Manicure Houten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.