Categorieën
verzorging

Hoe gezichtshaar te verwijderen

Beauty salon Den bosch

 

Een deskundige behandeling in een beauty salon

Velen van ons verlangen naar meer dramatische, intensieve behandelingen dan we in een beauty salon kunnen krijgen. Om echt een verschil te maken in uw huid, leer meer over MicroLaserPeel gezichtsverjonging. groeiserum , of peeling behandeling. Ze stimuleren de resurfacing van de huid, met als resultaat dat de huid weer jonger en levendiger wordt.

Gebruik:

Het is het beste om te beginnen met een behandeling door een Beautytherapie arts. Of, zoek een Beauty salon therapy kliniek of spa bij u in de buurt en maak een afspraak. Wacht eerst een consult af om te zien of de arts het goed vindt wat hij/zij ziet en of u een goede kandidaat bent voor de behandeling.

MicroLaserPeel. groeiserum is een behandeling van 30 minuten die gedurende 5 weken ’s morgens en ’s avonds moet worden toegepast. Het moet aan het einde van de behandeling herhaald worden. Het is dikker en irriterender dan een fenolpeeling. Het is geschikt voor de 101e graads brandwonden.

Chemische peeling is een andere optie. Hierbij wordt de bovenste huidlaag met een schuine laser verwijderd, waardoor de binnenste witte laag wordt weggebrand. Meestal is één behandeling nodig om de aangegroeide of beschadigde huidlaag te verwijderen. Lasers kunnen ook worden gebruikt om oude huidlagen weg te branden. De resultaten van een laserbehandeling houden tot 6 maanden aan.

Gebruik:

Opmerking: Bij een agressieve peeling is het mogelijk dat het bikinigebied een vrij agressieve genezing nodig heeft Wacht 4-6 weken voordat er enige kleurhernieuwing optreedt.

Elektrolyse

Dit is eigenlijk vergelijkbaar met een laser, maar het verschil is de penetratiediepte. Bij elektrolyse vernietigt de elektriciteit het haarzakje zonder het huidoppervlak te beschadigen. In plaats van het intense licht van een laser, is het meer een soort van aftellicht.Wat er gebeurt is dat een elektrische stroom het haarzakje opbrandt. Het haar en zijn wortel worden dan vernietigd zodat toekomstige haargroei kan worden belemmerd.

met een metalen pincet, een pincet, scheren, of ontharingscrèmes. Het kan ook thuis worden gedaan.

elezar met schakel elektrische scheerapparaten, of tondeuses. Het kan ook thuis worden gedaan.

Epilatoren

Een epileerapparaat is een elektrisch apparaat dat de haartjes uittrekt. De eerste epileerapparaten kwamen meer dan dertig jaar geleden op de markt. Ze kunnen op elk deel van het lichaam worden gebruikt, maar niet in de bikinilijn of bij de ogen.

De waarheid over epilatoren

Epileerapparaten beloven geen permanente oplossing voor ontharing te zijn. Bij doe-het-zelfgebruik is het zelfs mogelijk dat u alleen het haar verwijdert dat teruggroeit. Epilators zijn ook alleen effectief voor het verwijderen van dood haar. Epileerapparaten zullen het haar nooit in lichtere tinten laten groeien.

Om de perfecte boog te verkrijgen is een serie van honderdzestig behandelingen nodig. De meeste professionele klinieken bieden een minimum van zes behandelingen aan. Ook kan in sommige gevallen hergroei optreden als het haar teruggroeit.

Andere manieren om gezichtshaar te verwijderen

Je kan liften, waxen, of acrylkammen proberen, of je kan het scheren. Dus je hebt de keuze en het is helemaal aan jou. Probeer het een keer en kijk wat je ervan vindt. Als je niet tevreden bent met de vorm, of als je denkt dat het haar op een vreemde manier groeit, kun je een afspraak maken met een professional, en dit meteen laten oplossen.

InSamenvatting

Uiteindelijk moet de keuze om uw gezichtshaar te verwijderen een individuele keuze zijn. Het moet er ook een zijn die je samen maakt met alle feiten die je kunt vinden. Gezonde keuzes voor het verwijderen van gezichtshaar zijn scheren, harsen, het gebruik van een pincet of elektrolyse. Probeer een van deze methodes, of een combinatie van verschillende, om te zien of het werkt voor jou.

Lees meer:

Gezichtsbehandeling Den bosch

Schoonheidssalon Den bosch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.