Categorieën
verzorging

Wat is BIAB?

Biab behandeling

Wat is BIAB?

BIAB is een vingerextensie die op uw natuurlijke nagel wordt aangebracht met behulp van een oplossend poeder. Het is een nagelimplantaat dat daadwerkelijk op uw eigen deel wordt gekweekt met behulp van een techniek die werd uitgevonden door deskundigen in Japan. Het wordt aangebracht met een gebogen penseel en de technicus gebruikt een handmolen om de kunstnagel aan te brengen.

Waarom worden mijn nagels broos na een behandeling met BIAB?

Na de behandeling begint uw nagel te “bloeden” en dat is te wijten aan het feit dat een groot deel van het zachte weefsel is verwijderd. Om het risico op broze nagels tot een minimum te beperken, moet u regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen, ongeveer één keer per maand. Als je een maand lang een BIAB extensie gebruikt, en dan een onderhoudsbeurt overslaat, zullen je broze nagels waarschijnlijk erg lang en erg recht zijn.

Hoe lang kan ik BIAB gebruiken?

Er spelen heel wat factoren mee wanneer je beslist om een BIAB-implantaat te kopen of te gebruiken. De korte lijst van weegfactoren is de grootte en vorm van de nepnagel. De langere lijst van gewichten in verband met de kwaliteit van de nep. Een kleine nepnagel kan zo dun zijn als lijm, terwijl een grote nepnagel dik en duurzaam kan zijn. Het is verstandig om een goede kwaliteit nepnagel te kopen en de goedkoopste soort te vermijden, of je eindigt gefrustreerd en opnieuw is het in de salon.

Hoe kan ik zien of mijn nagel is aangetast door een vorige eigenaar?

Er zijn bepaalde criteria die kwik nodig zijn om de integriteit van uw conilage of aanhechtingsimplantaat te verzekeren:

1. Hoe lang is het al in beeld?

2. Wat is de kwaliteit van de lijm die is gebruikt?

De antwoorden op deze vragen zijn van vitaal belang omdat het conilage of attachment door de vorige toepassing verzwakt is en nu niet meer in staat is om te convergeren. Door het onderzoeken van de conilage en aanhechtingsgebieden van uw eigen vingernagels, kunt u nu gemakkelijk bepalen of uw eigen nagels permanent zijn verbeterd.

Waarom zijn mijn nagels zo broos?

Nadat u uw vingernagels heeft versterkt met BIAB, is het gebruikelijk dat ze broos worden door de uitgebreide blootstelling aan eigen gemaakte nagellak, vingerversteviger, en andere ruwe elementen.

Om broze nagels te voorkomen en te herstellen, dient u schoenen en andere beschermende kleding te dragen op plaatsen die zich op uw nagels kunnen opstapelen. Probeer uw handen en nagels droog en warm te houden. Als u onder zware stress komt te staan of uw omgeving bevat agressieve chemicaliën, moet u ook preventieve maatregelen nemen voor uw volgende bezoek aan de salon of spa.

Wat als ik mijn vingers beweeg om schade te voorkomen?

Ook al ben je gewend geraakt aan het manipuleren van je nagels, als je er toch krachtig mee omgaat, is de kans groot dat je vingers broos worden.

Het is niet echt aan te raden om je vingers te bewegen om broosheid te voorkomen als je dat doet zal je handvaardigheid afnemen.

Ik wil een French manicure maar de nagelstudio doet dat niet… is er een alternatief?

Ja, je mag het altijd vragen. Zelfs als je het thuis doet, moet je het gewoon vragen – het is de moeite waard om het te vragen!

Je hoeft alleen maar te vragen of ze een garantie bieden.

En nog belangrijker, of ze weten hoe ze de procedure moeten uitvoeren.

En hoeveel mensen het op die manier hebben uitgevoerd… wie de meeste ervaring heeft en/of is opgeleid/gecertificeerd etc etc.

Er is een fantastische lijn van cursussen van Treating Yourself to a Professional Nail Spa [http://www.tetreatmentsyleotes.com] die graag van je zouden horen.

Het zal een korte lijst worden:

1. Ga naar de salon voor een manicure of een pedicure want dat zijn eenvoudige gezichtsbehandelingen. En ze zijn altijd gratis.

2. Laat je bovenlip waxen, een Brazilian wax of wat je maar wilt. Het doet een beetje pijn, maar het verwijdert de haren en kalmeert je huid een tijdje. Je zou de volgende dag weer aan het werk moeten kunnen, hoewel je je ongemakkelijk kunt voelen als je je laat waxen.

3. Laat je benen waxen. Dit is een twijfelachtige toevoeging aan het bovenstaande, maar velen zeggen dat waxen geen bijwerkingen heeft en dat het een noodzakelijke uitgave is voor het dragen van Braziliaanse hakken.

4. Laat je haar vlechten.

5. Laat collageeninjecties in je eigen haar injecteren om volume toe te voegen en het een lift te geven als dat na een paar dagen nog ontbreekt.

6. Laat je nagels zetten. Dit kan geweldig zijn als een eenmalig statement stuk of in uw permanente nagels.

7. Laat uw hele lichaam bleken en ontgeuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.