Categorieën
verzorging

Verschillende soorten tatoeages

bloodgroupink clothing

 

Een andere manier om het te bekijken is dat een tatoeage een litteken is. In tegenstelling tot een litteken, is een tatoeage een irritatie op de huid. Maar een tattoo is een permanente promos Vegas lijkt altijd een cool idee volgens bloodgroupink.

Soorten tatoeages

Het is moeilijk om de effecten van een tatoeage te veralgemenen omdat de huid van elke persoon anders is en tatoeages pigment en soms funky chemicaliën bevatten die niet aanwezig zijn in de tatoeage van iemand anders.

Je kunt bijvoorbeeld een “ding” op je ooglid laten tatoeëren. Hoewel iedereen een duimspijker zwart op zwart vindt, kan deze bijzondere tatoeage als lelijk of ongunstig worden ervaren. Het vestigt zeker de aandacht op zichzelf, en als je het laat doen, zul je er altijd van op de hoogte zijn.

Een ander persoon zal misschien helemaal geen tatoeage willen. Als je iemand een tatoeage kan laten zetten dan heb je macht, toch? Dit zal niet slim zijn. Dichters en muzikanten hebben veel tatoeages gezet. Degenen die dit niet kunnen, kunnen net zo goed de moeite niet nemen.

Mensen zien tatoeages als een manier om zichzelf uit te drukken. Sommigen genieten van de uniciteit en zullen waarschijnlijk ooit over de tatoeage heen schilderen.

Soorten inkt

Silicone, dat geen inkt maar eerder een dichtingsproduct is, wordt gebruikt om oliën uit de huid te verwijderen. Het bedekt selectief de inkt in de huid terwijl de inkt er toch doorheen kan komen.

Alle natuurlijke, biologische inkten worden gemaakt met biologische pigmenten en de modernste technologie.

Silicone is veilig voor gebruik op de natuurlijke huid. Het verstopt de poriën niet.

Komt er niet af.

Als er roodheid of zwelling is, is dat meestal een teken dat de inkt is uitgewerkt.

Meestal vervaagt het na een week.

Een week of langer houdbaar.

Bij gebruik in combinatie met andere chemicaliën is deze inkt niet veilig voor gebruik op de huid.

Lees meer:

Tattoo basic shirt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.