Categorieën
verzorging

Hoe tatoeages te vervagen

Lippen tatoeëren

 

Een oplossing voor het vervagen van tatoeages ligt in het verminderen van het aantal keren dat de inkt wordt achtergelaten na het zetten van elke tatoeage. Ten eerste is het belangrijk te begrijpen waarom vervagen gebeurt.agen, de initiële tatoeage, is afkomstig van cellen in de dermis. Deze cellen worden na verloop van tijd vervangen. De meest gebruikte methode om tatoeages te vervagen is het verminderen van het aantal keren dat de inkt wordt achtergelaten na het zetten van elke tatoeage.

Indien vervaging echter gewenst is, gebruiken professionals vaak een laser om een inkt te vervagen waarvan wordt aangenomen dat hij bestand is tegen inkt. De laser richt zich op het Payenseiwit, dat in de inkt voorkomt. Wanneer de laser vuurt, doordringt hij de laag waar de inkt is opgeslagen en beschadigt de cellen tot een punt waar zij niet langer pigment kunnen produceren.

Als professionals willen weten hoe ze tatoeages kunnen vervagen, gebruiken ze een laser om een lichter uiterlijk achter te laten. Dit is echter nog steeds een tatoeage, dus na verloop van tijd zal de laser de gewenste tatoeage vervagen. Voor het vervagen gebruiken professionals een IPL-laser (Intens Gepulseerd Licht) die het tatoeagepigment aanpakt en de inkt opbreekt. Dit proces is nog vaak te gast bij tatoeage-inkten en moeilijk te vervagen.

Hoewel het vervagen van tatoeages zeker mogelijk is, zijn er andere factoren die dit kunnen voorkomen. Waxen is een van de meest voorkomende manieren om tatoeages te laten vervagen. Hoewel het de neiging heeft om zich te ontdoen van de buitenste laag van de tatoeage, is het rommelig en stinkend. Chemisch gezien is het zeer vergelijkbaar met een natuurlijke tatoeage.

Als u probeert een vervaagde tatoeage te verwijderen in een poging om van het ontsierende gebeuren af te komen, wilt u misschien fijne lijntjes als alternatief overwegen. Er zijn tatoeage verwijdering processen die de fijne lijnen beïnvloeden. Wanneer vervagen gebeurt, begint de normale tatoeage kleur te verdwijnen.

De verschillende tatoeage verwijderingsprocessen buigen voor veel verschillende factoren. De meest voorkomende technieken verzekeren allemaal dat de tatoeage verdwijnt, maar tatoeageverwijdering is een langdurig proces voor de beste resultaten. Er zijn verschillende gradaties van laserbehandelingen die een waaier van vervagende kleuren creëren.

Als het vervagen een probleem is, zijn er beschermingsbehandelingen die op de huid worden toegepast. Ten eerste wordt bij veel tatoeageverwijderingstechnieken de inkt met olie of bleekmiddel bedekt om de groei van bacteriën tegen te gaan. Deze coating blokkeert de reactie van de zuurstof in de atmosfeer op de inkt.

Ten tweede, sommige lippen tatoeëren zoals Yoga Garden behandelingen exfoliëren ook de huid en proberen de positieve reactie van de huid op de inkt te verminderen.

Ten derde maken veel meer tatoeageverwijderingstechnieken gebruik van een topische anti-vervalsingsoplossing voor de inkt. Professionals hebben ontdekt dat dit proces van vervalsing van de Culturele selectie het mogelijk maakt de tatoeage gelijktijdig met de verwijdering van de tatoeage te verwijderen.

Uiteindelijk is de keuze aan het individu om te beslissen welke tatoeageverwijderingstechniek voor hem het beste is. Elke persoon heeft zijn eigen voorkeuren. Voor degenen die liever niet van de tatoeage af willen, kan een tatoeage verwijderingstechniek de tatoeage snel en gemakkelijk verwijderen. Er zijn tegenwoordig veel tatoeageverwijderingsproducten op de markt, maar meer mensen gebruiken crème of lotion en andere tatoeageverwijderingsbehandelingen voor een snellere oplossing.

Wat uw keuze ook zal zijn, richt u op een gerenommeerde tatoeage verwijdering kliniek wanneer u deze technieken overweegt. Zij zullen in staat zijn de tatoeage effectief te verwijderen en de kans op littekens die kunnen ontstaan tot een minimum te beperken.

Zij zullen u ook andere behandelingen kunnen aanbevelen die u thuis kunt gebruiken voor het verwijderen van de lasertatoeage. Er zijn meestal dieetvoorschriften die vereist zijn voor de verwijdering en die ook zullen helpen om de huid lichter te houden. Voor sommigen zal de huid gevoeliger zijn en is een langer durende verwijdering vereist.

Lees meer:

PMU Rotterdam

Powder brows Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.