Categorieën
verzorging

Hoe stand te houden tegen de kansen

Trendy kapsels

 

Voor het te scheren lichaamsdeel staat een barbier meestal op een plek die de “douche” wordt genoemd, en die zich buiten een barbershop bevindt. Barbershops ruiken meestal naar een kleedkamer van een sportschool. Dat komt omdat de meeste kappers de kapperszaak als hun douche gebruiken. Sommige kappers geven er echter de voorkeur aan hun salon hiervoor te gebruiken.

De meeste kappers gebruiken liever een tondeuse dan een schaar om het haar te knippen. Een schaar wordt echter meestal gebruikt voor het scheren aan de achterkant en de zijkanten van de benen en voor het scheren van de benen. Voor het knippen van Genetics haar gebruikt een gerenommeerde barbier een handzame blackmagic nummerhouder. Dit type houder houdt de messen namelijk gelijkmatig uitgelijnd. De messen worden ook steeds gereinigd en onderhouden. De meeste haarknipstoelen hebben dit soort houders. Voor het knippen van jongenshaar is de normale houder een rechthoekig gevormd stuk met tanden. Het wordt gebruikt om het haar van de jongens te knippen. Het is een eenvoudig systeem, maar het is heel doeltreffend.

Nadat het haar van de jongens is geknipt, praat de kapper met de jongens over de beste haarstijl voor hen. Hij geeft de jongens tips over welke kleur het haar moet krijgen en geeft suggesties voor de beste coupes en stijlen. De jongens pakken de schaar en knippen erop los!

De volgende fase is het beslissen over het kapsel. Meestal hebben de jongens de haarstijl(en) bij anderen of op internet gezien. Ze hebben meestal een favoriete trendy kapsels. Als iedereen een kapsel heeft gekozen, gaat de kapper naar de volgende fase. Ze beginnen met het vormgeven van het haar en doen highlights en kleuringen. Dit is het moment waarop de jongens het meest enthousiast zijn over het knippen van hun haar. Zij mogen hun haar kleuren terwijl de kapper bezig is met het haar van de jongens, wat meestal op hetzelfde moment gebeurt.

Tenslotte gaan de jongens naar de badkamer om hun haar te wassen en zich op te maken. De kapper smeert de handen en ellebogen van de jongens in met lotion en helpt hen het haar te stylen. De jongens genieten van alle aandacht die ze in de kapperszaak krijgen. Ze worden voor een dag verwend! Een dag in de kapperszaak kan heel ontspannend zijn.

Als je jongens in huis hebt, wil je er zeker van zijn dat ze de kans krijgen om geknipt te worden in een goede kapperszaak. Je wilt er ook zeker van zijn dat de kapper zijn of haar praktijk beperkt tot slechts één of twee jongens. Anders worden de jongens overvallen en heeft de kapper te veel klanten. Of erger nog, de jongens zullen de hele dag met een paardenstaart lopen! De beste manier om je jongens een gezonde ervaring te geven is om het aantal bezoekjes aan de kapper voor knipbeurten te beperken.

Als uw jongens zijn jongens, je waarschijnlijk weet heel wat over de jongens – variërend van uitstapjes naar het strand, candy crush, en alle. Maar als dat niet zo is, vraag je je vast af: “Oké, je zoon brengt het grootste deel van zijn leven in de modder door, wat gaat hij doen als hij uit de inrichting komt?

Dat is waar de knipsels om de hoek komen kijken. Jongenshaar knippen op dezelfde hoogte als de jongens gaat lastig worden. Meestal wordt het in stukjes gedaan, veel kleiner dan Paul’s kapsel. Het vereist veel, veel verschillende soorten scharen, die niet scherp zijn omdat ze niet ontworpen zijn voor het knippen van haar.

Meestal zijn kapsels vrij eenvoudig en slim. Zelfs eenvoudige coupes blijven fris en iedereen zal er zijn eigen versie van willen hebben. Sommige jongens gaan voor de kortere stijlen omdat ze makkelijker te onderhouden zijn. Sommige meisjes gaan voor grotere coupes. Het is allemaal een kwestie van stijl en het is altijd spannend om te experimenteren met iets nieuws.

Dus, hoe hou je het vol en krijg je je jongens zo vaak mogelijk naar de kapper? Het komt allemaal neer op communicatie. Mama’s en papa’s, als je kind verdwaald is, kun je niet veel doen. Het kind zal huilen en jij probeert iets rustgevends te vinden. Met behulp van commercials met echte kappers beginnen reclame-ervaringen met echte kapperszaken zich te verspreiden. Er worden echte kapperszaken geopend in steden overal in de V.S. en zij bieden een drop-in ervaring voor kinderen en volwassenen. Kijk er maar naar.

De volgende stap is het vinden van een plaatselijke kapper waar het kind nog niet naar toe is gegaan. Populair bij kinderen, de kapper moet iemand zijn met wie ze zich kunnen identificeren. Misschien heeft het kind problemen om met andere kinderen om te gaan en is de kapper een van de weinige mensen bij wie het kind terecht kan. Of misschien heeft het kind een beugel en kan het zich niet omrollen als het gekamd wordt.

Lees meer:

Kapsalon Maastricht

Vrouwen kapsels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.